Belangrijke plaatsen in de afdeling Haarlem

 
 

Winkelen in Haarlem

WinkelenOp zoek naar een stad waar u geweldig kunt winkelen? Haarlem is the place to be!

Als u op zoek bent naar een stad waar u geweldig kunt winkelen, is Haarlem the place to be. In het schattige centrum kunt u op alle gebieden slagen. In de speciale straatjes van Haarlem, zoals de Warmoesstraat, de Kleine Houtstraat en de Gierstraat, vindt u een veelvoud aan bijzondere en verrassende winkels. De hofjes, grachtjes, prachtige oude binnenstad en dito gevels spreken voor zich. Als uitloopstad van Amsterdam is Haarlem voor veel mensen een heerlijke stad om even op adem te komen.

Haarlem heeft alles in huis voor een dagje heerlijk winkelen. De autoluwe, monumentale binnenstad telt veel exclusieve winkels, trendy kledingzaken, charmante antiek- en curiosawinkeltjes en talloze speciaalzaken op elk denkbaar gebied. In de grote winkelstraten zijn bovendien de belangrijkste (inter)nationale winkelketens te vinden. Deze enorme verscheidenheid leverde Haarlem een aantal keren de titel ‘Beste winkelstad van Nederland’ op. Ook op zondag zijn de winkels geopend. 

De meest bekende winkelstraten in Haarlem zijn de ‘Monopoly-straten’: de Grote Houtstraat, de Barteljorisstraat en de Zijlstraat. Echter zijn de daarachter gelegen kleinere, karakteristieke winkelstraatjes ook zeer de moeite waard, denk bijvoorbeeld aan de Schagchelstraat, de Kleine Houtstraat, de Anegang, de Warmoestraat, de Koningstraat en de Gierstraat. Allen huisvesten ze bijzondere winkels en speciaalzaken. 

Haarlem ShoppingNight 
In de maand juni vindt jaarlijks de Haarlem ShoppingNight plaats. Winkeliers pakken uit met aantrekkelijke kortingen, acties en entertainment en toveren de binnenstad om tot een sfeervol shoppingwalhalla.


NVM

Uw NVM makelaar maakt verhuizen weer leuk!

Eerlijk is eerlijk: verhuizen kan soms best veel gedoe zijn. Het zou al een stuk leuker worden als u weet dat u nieuwe woning bouwtechnisch in orde is, dat de papieren kloppen en dat de financiering goed loopt. Een NVM makelaar helpt u daarbij. Verhuizen wordt daardoor weer leuk!

Een nieuw huis: inspiratie voor lekker wonen

Andere lichtinval, andere tuin, meer muren voor die leuke kast of dat hoge plafond. Meer ruimte of juist wat minder. Wit of juist meer kleur. Een nieuw huis biedt bij uitstek een kans om het eens helemaal over een andere boeg te gooien. Welke mogelijkheden inspireren u? Neem contact met uw NVM aankoopmakelaar op om een heerlijk huis bij uw dromen te vinden.

"Midden in de randstad en toch anders. Dat is helemaal Haarlem!"

Irene Vos

Over de NVM

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen.Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar hoofdkantoor in Nieuwegein

Read more

Binnenkort

  • 28 maart - NVM Open Huizendag 2015

Kijk ook eens op

Maak contact

Neem contact op met uw NVM makelaar of bel voor informatie over onze afdeling:

06 -  13 13 76 88

of stuur het secretariaat een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .