Belangrijke plaatsen in de afdeling Haarlem

 
 

Haarlemmermeer

Haarlemmermeerleven in de dynamische Randstad, dicht bij Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag en met Schiphol zelfs binnen de gemeentegrenzen.

De gemeente Haarlemmermeer heeft zo'n 140.000 inwoners. Er zijn 26 dorpen en kernen die verspreid liggen over een gebied van zo'n 18.500 hectare. Kenmerkend voor de gemeente is de diversiteit: grootschaligheid tegenover kleinschaligheid, verstedelijkt gebied tegenover platteland, high-tech tegenover boerenbedrijf.

De gemeente verkeert in een constant proces van vernieuwing door de aanleg van infrastructuur, bedrijventerreinen en woongebieden, maar ook door de investeringen in groen en recreatie. Er zijn inmiddels al vele grotere en kleinere recreatieterreinen (het voormalig Floriande terrein, Haarlemmermeerse bos, een achttien holes golfbaan, de Toolenburgerplas en de Groene Weelde) om te wandelen, fietsen, kanoën of gewoon lekker in de zon zitten. Binnenkort komt daar Park21 aan de zuidrand van Hoofddorp bij. Met de snelle busverbinding van R-net (voormalige Zuidtangent) reist u 24 uur per dag pijlsnel naar Haarlem, Amsterdam of Schiphol.

In de grote dorpskernen Hoofddorp en Nieuw-Vennep zijn moderne winkelcentra aanwezig en restaurants uit alle windstreken. De kleinere dorpskernen hebben veelal praktische buurtwinkels. Hoofddorp heeft inmiddels ook twee theaters en een splinternieuwe bioscoop. In de gemeente zijn vele grote evenementen zoals Meerjazz, Mysteryland, Haarlemmermeer culinair, Meerlive, de Haarlemmermeer Run en de Olympiade wielertour. Haarlemmermeer biedt ook alle facetten van gezondheidszorg, van preventie, thuiszorg tot eerste hulp in het ziekenhuis.

Er is een grote diversiteit aan woningen te vinden in alle prijsklassen. Van studio tot penthouse en van tussenwoning tot royale villa met een hectare eigen grond. Ook staan er nog een aantal grote nieuwbouwprojecten op stapel, zoals Tudorpark (Toolenburg-Zuid), die binnenkort in de verkoop gaan. Kortom een geweldige gemeente met volop woonmogelijkheden. Meer weten? Neem dan gerust contact op met een van de plaatselijke NVM makelaars.

NVM

Uw NVM makelaar maakt verhuizen weer leuk!

Eerlijk is eerlijk: verhuizen kan soms best veel gedoe zijn. Het zou al een stuk leuker worden als u weet dat u nieuwe woning bouwtechnisch in orde is, dat de papieren kloppen en dat de financiering goed loopt. Een NVM makelaar helpt u daarbij. Verhuizen wordt daardoor weer leuk!

Een nieuw huis: inspiratie voor lekker wonen

Andere lichtinval, andere tuin, meer muren voor die leuke kast of dat hoge plafond. Meer ruimte of juist wat minder. Wit of juist meer kleur. Een nieuw huis biedt bij uitstek een kans om het eens helemaal over een andere boeg te gooien. Welke mogelijkheden inspireren u? Neem contact met uw NVM aankoopmakelaar op om een heerlijk huis bij uw dromen te vinden.

"Midden in de randstad en toch anders. Dat is helemaal Haarlem!"

Irene Vos

Over de NVM

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen.Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar hoofdkantoor in Nieuwegein

Read more

Binnenkort

  • 28 maart - NVM Open Huizendag 2015

Kijk ook eens op

Maak contact

Neem contact op met uw NVM makelaar of bel voor informatie over onze afdeling:

06 -  13 13 76 88

of stuur het secretariaat een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .