Belangrijke plaatsen in de afdeling Haarlem

 
 

Haarlem

Stadhuis HaarlemHaarlem staat bekend om haar rijke culinaire leven. De stad telt na Maastricht de meeste cafés en restaurants van Nederland.

Haarlem heeft alles in huis voor een dagje heerlijk winkelen. De autoluwe, monumentale binnenstad telt veel exclusieve winkels, trendy kledingzaken, charmante antiek- en curiosawinkeltjes en talloze speciaalzaken op elk denkbaar gebied. In de grote winkelstraten zijn bovendien de belangrijkste (inter)nationale winkelketens te vinden. Deze enorme verscheidenheid leverde Haarlem een aantal keren de titel ‘Beste winkelstad van Nederland’ op. Ook op zondag zijn de winkels geopend. 

NVM

Uw NVM makelaar maakt verhuizen weer leuk!

Eerlijk is eerlijk: verhuizen kan soms best veel gedoe zijn. Het zou al een stuk leuker worden als u weet dat u nieuwe woning bouwtechnisch in orde is, dat de papieren kloppen en dat de financiering goed loopt. Een NVM makelaar helpt u daarbij. Verhuizen wordt daardoor weer leuk!

Een nieuw huis: inspiratie voor lekker wonen

Andere lichtinval, andere tuin, meer muren voor die leuke kast of dat hoge plafond. Meer ruimte of juist wat minder. Wit of juist meer kleur. Een nieuw huis biedt bij uitstek een kans om het eens helemaal over een andere boeg te gooien. Welke mogelijkheden inspireren u? Neem contact met uw NVM aankoopmakelaar op om een heerlijk huis bij uw dromen te vinden.

"Midden in de randstad en toch anders. Dat is helemaal Haarlem!"

Irene Vos

Over de NVM

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen.Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar hoofdkantoor in Nieuwegein

Read more

Binnenkort

  • 28 maart - NVM Open Huizendag 2015

Kijk ook eens op

Maak contact

Neem contact op met uw NVM makelaar of bel voor informatie over onze afdeling:

06 -  13 13 76 88

of stuur het secretariaat een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .